Tipy a zajímavosti z Festival Evolution 2015

18.04.2015 22:39

Tento rok festival Evolution přinesl velkou řadu novinek a bylo co ochutnat, co objevit nového a nad čím se pozastavit. Přinesla jsem si domů spoustu zajímavých informací, kontaktů a typů. Proto bych se ráda, o některé podělila i s Vámi.

Takže jdeme na to ;-)


www.biozelenina.cz


Extra panenské olivové oleje

Pan Martin Slezák dováží úžasné oleje Aristeon z Řecka. Na výběr jsou v různě velkých baleních. To je výhoda třeba pro ochucené oleje, které se nepoužívají tak často. Jsem ráda, že jsem ho objevila i na tomto festivalu. Minule jsme ho s přítelem poprvé zahlédli na Vyšehradě na Vegifestu. A olej, který
jsme od něj koupili zmizel podezřele rychle. Teď už mám na pana Slezáka kontakt pečlivě uložený :-)

www.rajoliv.cz
www.aristeon.cz


www.amylon.cz/produkty/bio-produkty/bio-pudingy-a-dezerty

Ayurvédské bylinné elixíry

Himalájské ayurvédské čaje máme doma v oblibě. Novinkou pro mne od této firmy byly jejich elixíry. Jsou to takové sladké džemy plné bylin. Chutnají a pomáhají. Užívá se lžička ráno a lžička večer. Zapije se jen vlažnou vodou a je to. Pochutnáte si a ještě pomůžete svému tělu. Například přítel miluje jejich čaj Kudzu na svaly a tělesnou stavbu. Je na posílení a regeneraci svalstva. V elixírech neboli džemech najdete podobný s názvem Mansaprash na svalstvo a sílu. Vyživuje organismus a dodává energii. Posiluje fyzické síly a odolnost organismu. A jak to zvládá takový džem? Jsou v něm obsaženy převážně kešu oříšky a byliny na odporu sleziny, která má na starosti tělesnou stavbu, krvetvorbu a naši energii.

www.everest-ayurveda.cz


www.stromyazivot.cz

www.havlikovaapoteka.cz

Míša K.

www.radost-zit.cz

Zpět